ROOMA SALAT 'Rios'

Külvamiseks kogu hooaja vältel. Väikesed tumerohelised 'salatipead' kuni 15 cm, lehed tugevalt kobrulised ja krõmpsud.  Suurepärane maitse. Peale korjamist püsib kaua värske ja ei kaota maitseomadusi ega välimust. Vastupidav haigustele 

Lehed on karge ja krõmpsuva tekstuuriga, nende maitse on suhteliselt mahe. Just Rooma salat on maailmakuulsa Caesari salati oluliseks komponendiks.

Rooma salat kuulub peasalatite hulka ning on aeglasema kasvuga, pead valmivad 70–90 päevaga, nii et neid saamegi süüa suve teisel poolel. Soojad suveilmad sobivad sellele salatiteisendile paremini kui teistele, sest Rooma salat ei kipu kergesti putkuma. Rooma salati sortidel on tavaliselt pikad püstised lehed, mis koolduvad tipust natuke sissepoole. Õrnemad ja maitsvamad lehed on neil kodariku sees. Rooma salati suuri lehti võib toitudes kasutada ka nagu Hiina kapsast või spinatit. Taimed võiks kasvuhoones või lavas ette kasvatada. Välja saate istutada 3–4 pärislehega taimed, selleks kulub tärkamisest alates 20–25 päeva.

Lisainfo

  • Kogus 20 seemet

Hind 2,69 €

profi D