AEDSPINAT 'Red Kitten' F1

Spinacia oleracea

Varajane. külvist 30-40 päeva. Varakevadiseks ja sügiseseks külviks. Vastupidav ebajahukastele. Õrnad lehed redisevärvi roodudega ja tumepunaste lehevartega. Värskelt salatisse, töölemiseks.

KEHTIVUSAEG 31 dets 2023

Spinat sisaldab rohkelt mineraalsooli ja mikroelemente. Kõrge raua-, joodi- , kaltsiumi-, fosfori- ja kaaliumisisaldus ning rohkelt C-, B1-, B2-, PP-, E- ja K-vitamiini. Spinatitoite soovitatakse tarvitada koos piimaga, et kahandada oblikhappe mõju.

Varajase saagi saamiseks tuleks spinat külvata avamaale esimesel võimalusel. Seemned idanevad juba 3- 4 külmakraadi juures. Tõusmed taluvad 5 kuni 6 kraadist külma. Leherosett isegi kuni -10 kraadi. Optimaalne kasvutemperatuur on umbes 15 kraadi. Spinat on pikapäevataim seega suvel hakkab kiiresti õitsema. Sügisese saagi saamiseks külvatakse juuli lõpul, augusti algul, saaki saab siis septembris - oktoobris. Spinat ei ole valguse suhtes nõudlik. Eelistab keskmise raskusega kuni raskeid neutraalseid muldi. Värsket sõnnikut saanud maale ei maksa külvata, see mõjutab maitset. Kasta korralikult.



Lisainfo

  • Kogus 400 seemet / 4 grammi

Hind 1,75 €

profi A